Galerij

Familie Van Gemert

Met ons team werken wij aan de meest uit een lopende projecten. Een nieuwe keuken of een inloopkast, wij draaien onze hand er niet voor om. We begeleiden u van begin tot eind bij dit proces en gaan samen voor het beste en mooiste resultaat. Kijk gerust rond en laat u inspireren.

Tijd voor iets nieuws

De familie Van Gemert was na 30 jaar trouwe dienst toe aan een nieuwe keuken. 
Ze namen contact met ons op of wij eens wilden kijken naar de mogelijkheden. 
Natuurlijk doen wij niets liever! Bert en Ilse hadden dan ook de wens om de indeling iets te veranderen. En ze wilde vooral wat meer opbergruimte.
Daarom gingen wij opzoek naar een oplossing voor de problemen waar ze nu tegenaan liepen. Benieuwd hoe we dat gedaan hebben? Lees dan vooral verder!

Robuust, stoer en toch rustig ontwerp

Naast de indeling en de apparatuur hebben we een voorstel voor materiaal keuze gemaakt. En bij het bespreken van het ontwerp hebben we deze voorgelegd en hier is een robuust, stoer en toch een rustig ontwerp uit naar voren gekomen met zwarte details.
Bij deze keuken hebben we gewerkt met de Beton Art Parelgrijs van Kaindl.
Deze hebben we ook toegepast op het blad. Voor de achterwand hebben we gekozen voor Finsa. Dit is een decor met een hele matte afwerking, uiteraard ook heel goed schoon te maken!

Ontelbare keuzes

Het is altijd leuk als je van klanten de ruimte en vrijheid krijgt om een passend ontwerp te maken. We hebben eerst 3 ontwerpen gemaakt met allemaal een andere indeling. Wat dus ook betekent dat we een voorstel hebben gemaakt voor de apparatuur.
Zeker niet onbelangrijk en hiermee kan je natuurlijk oneindige variaties maken.
Wij doen hierin altijd een passend voorstel. Voor Bert en Ilse was het vooral de keuze tussen een afzuigkap met kookplaat of toch de Bora die je meer en meer ziet in interieurs deze dagen. Ze hadden nog een goede combioven dus deze hebben we uiteraard gewoon weer verwerkt in het nieuwe ontwerp.

Kleine compacte ruimte

Belangrijkste verandering in de indeling van de keuken was de Bora waardoor er meer ruimte ontstond voor bovenkasten en dus opbergruimte. Opnieuw indelen was een uitdaging aangezien het een kleine compacte ruimte is. Maar doormiddel van maatwerk hebben we hier passende oplossingen voor bedacht.
Zo heeft de vaatwasser een andere plek gekregen waardoor er meer ruimte is gemaakt voor 6 grote opberg lades. Verder is er voor gekozen om de keuken tot plafond hoogte te maken voor optimaal gebruik van de ruimte en dus ook weer meer opbergruimte.